WAAR KUN JE ONS ZIEN?

Voor(tegen)stelling - Groede - 5 september

Op zondag 5 september staan wij met onze nieuwe productie Voor(tegen)stelling op het Groede Festival. Deze middag brengen we onze interactieve versie van Roodkapje, waarbij het publiek bepaalt hoe het verhaal verloopt door middel van stemmen op de mobiele telefoon! Houd het programma in de gaten via de website.


Voor(tegen)stelling - Voorburg - 11 september

Op zaterdag 11 september brengen wij tweemaal onze nieuwste productie Voor(tegen)stelling. In onze interactieve versie van Roodkapje bepaalt het publiek hoe het verhaal verloopt door middel van stemmen via de mobiele telefoon! Houd het programma in de gaten via de website.


HOE KUN JE ONS BOEKEN?

Onze producties worden gemaakt op een veel kleiner oppervlakte dan traditionele balletten, waardoor het mogelijk is om de voorstelling in een grotere woonkamer, tuin of bijvoorbeeld bedrijfskantine te dansen! Pop-up Dance zorgt voor de benodigde techniek voor jouw tijdelijke theater op locatie.

Geïnteresseerd? Informeer bij ons wat er mogelijk is bij u in de buurt! Volg ons op Facebook en check onze blog over de ontwikkelingen van de voorstellingen. Is jouw woonkamer toch echt te klein? Naast privé-voorstellingen zal Assepoes ook regelmatig te zien zijn op locatie en in theatercafés.