Producties

Pop-up Dance heeft al heel lang de droom om dans dichter bij de mensen te brengen. Grote balletten, die normaal alleen gedanst worden in grote theaters van 16 meter breed, toveren wij om tot mini-balletten op 16 vierkante meter... Vanaf februari 2019 is het mogelijk om deze voorstellingen bij te wonen op locatie bij u in de buurt. En wie weet? Misschien wel in uw straat, tuin of eigen woonkamer? Interesse? Neem contact met ons op!


VOOR(TEGEN)STELLING
Deze productie is onze jongste reeks voorstellingen. Van 9 oktober to 15 november loopt onze crowdfund om dit project te realiseren! Bij de Voor(tegen)stelling beslis jij met je mobieltje of een stemkastje wat er op het toneel gaat gebeuren! Nooit meer een welbekende afloop, maar het einde waar jij voor kiest! Meer info over de productie is te vinden op deze pagina.

ASSEPOES
Assepoes is een dynamische en verrassende voorstelling, waarbij het beroemde ballet van Assepoester omgetoverd is tot een toegankelijk optreden voor jong en oud. Energieke, humoristische en meesleepende scènes wisselen elkaar in een rap tempo af. Meer info over de productie, speeldata en reserveringen vindt u op deze pagina.

VERJAARDANS
Ken jij iemand die binnenkort jarig is en even extra in het zonnetje mag worden gezet? Of iemand die de afgelopen maanden zijn verjaardag heel minimalistisch heeft moeten vieren? Deze zomer (2020) presenteert Pop-up Dance de “Verjaardans”: een vrolijke 1,5 meter-proof choreografie die zowel buiten als binnen op een klein oppervlak kan worden gedanst! Voor slechts €100 dansen we voor uw deur. Neem voor meer info contact met ons op!