Portfolio

Pop-up Dance maakt voorstellingen en/of ondersteunt anderen in het maken van een professioneel optreden. Bekijk hier enkele van onze opdrachten.


Laura Ramírez - Drifting
Onze dansvideo voor de promotie van het nieuwste album van Laura Ramírez. Wij presenteren u: Drifting

Landschapsfestival MOOOISTE
Je komt aanvaren en plots, midden op het water, zijn daar twee dansers. Pop-up Dance maakte voor MOOOISTE en choreografie op een ponton op het water! Je kon een bootje huren of de dansact vanaf de waterkant bewonderen.

Zondag in het Park
Bij Zondag in het Park in Zoetermeer was Pop-up Dance er met twee choreografieën, die meerdere malen op de dag te zien waren. Misschien niet alleen door ons, maar ook door het geweldige zomerweer was de festivallocatie bomvol!

Veronique Sodano
Voor de première van deze energieke en meeslepende zangeres was iets speciaals geregeld: tijdens het optreden van Veronique Sodano was er ook een "pas de deux" te bewonderen. Voor dezelfde dans is later ook nog een videoclip gemaakt, die is hier te bewonderen.

De Dutch Summer Dance Course
De Dutch Summer Dance Course is een zomer danscursus voor jong en oud, amateur of ervaren danser. In deze week werden meerdere lessen en workshops gegeven i.s.m. Pop-up Dance.

De Dansacker
In samenwerking met dansschool De Dansacker is er voor haar gigantische dansoptreden gechoreografeerd, gedanst en artistiek / organisatorisch geassisteerd.

Opening Villa Servais
Voor de opening van Villa Servais in Halle, België is i.s.m. Project C een professioneel optreden verzorgd.