Pop-up Dance

Pop-up Dance is gespecialiseerd in het aanbieden van dans voor speciale gelegenheden: voor een bruiloft, de 80ste verjaardag van een familielid of de 'grand opening' van uw bedrijf. Het is onze missie om samen met u een onvergetelijk moment te creëren.


Dansvoorstellingen en presentaties
Wij bieden meerdere dansen aan die aansluiten op verschillende thema’s. Zo kunt u voor elke gelegenheid een geschikte voorstelling vinden. Wij regelen ook alles wat er naast de dans bij komt kijken. Denk hierbij aan licht, geluid en indien nodig dansvloer. U hoeft verder alleen nog maar een datum uit te kiezen!


Dansworkshops
Wil je niet passief toekijken maar juist zelf bewegen? Wij verzorgen ook dansworkshops op maat en voor alle niveaus! Danservaring is geen vereiste. We geven zowel workshops voor bedrijfsuitjes als voor zeer ervaren dansers.


Danslessen
Naast workshops geven wij ook reguliere danslessen op (dans)scholen en privélessen bij mensen op locatie.


Wie zijn wij?
Youri Jongenelen (1989, Pijnacker) heeft zijn opleiding gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en heeft daarna een opleiding volksdans gevolgd aan de Hongaarse Dansacademie in Boedapest. Sinds 2011 danste hij bij o.a. het Internationaal Danstheater in Amsterdam en heeft hij samengewerkt met De Dutch Don’t Dance Division en David Middendorp (Another Kind of Blue). Sinds 2017 verzorgt Youri met zijn bedrijf Pop-up Dance dansoptredens voor verschillende gelegenheden op diverse locaties.Julia Zuurbier (1995, Alkmaar) heeft haar opleiding gevolgd aan De Nationale Balletacademie in Amsterdam. Zij heeft drie jaar gedanst bij De Dutch Junior Dance Division in Den Haag en heeft opgetreden met artiesten als Armin van Buuren en Herman van Veen. Momenteel werkt ze als freelance danser bij o.a. het Harlekijn Danstheater, geeft ze lessen en workshops en werkt ze samen met Pop-up Dance voor het verzorgen van dansoptredens voor verschillende gelegenheden op diverse locaties.